måndag 8 november 2010

Byggstök i hotellet

Som jag tidigare förvarnat om kommer vi att ha några stökiga dagar när Axéns Bygg renoverar sju av våra hotellrum på plan 2. Idag är första dagen på en sex veckors renoveringsperiod på Akademihotellet. Det som stör våra gäster mest är nog det som pågår just nu - utrivning av mattor och gamla dörrar. Det blir en del oljud och byggdamm som vi ber våra gäster om överseende med.

Desto bättre blir det när de är klara: Pärlspont på väggarna upp till bröstlisten och därovanför glasfiberväv med målning. Gråa nyanser som i de andra rummen. På golven ekparkett i gammal stil och dörrarna mot korridoren byts till nya ljudklassade - men i gammal stil.

Vi byter också ut det mesta av möblerna och ändrar två rum som varit enkelrum till dubbel. Om tre veckor är de första tre rummen klara, sedan tar vi återstående fyra rum som blir klara till jul.

Som sagt: vi ber våra gäster om tålamod med stöket och vi gör vad vi kan för att minska störningarna. Byggfirman är tillsagd att inte störa med oljud före klockan åtta på morgnarna och det hoppas vi räcker för de flesta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar