tisdag 29 mars 2011

Telefonifunderingar

Telefoner i hotellrum används allt mindre av gästerna, de flesta har ju sin egen mobil nuförtiden. Här på Akademihotellet har vi länge funderat på hur vi ska göra när vår tjugo år gamla hotellväxel behöver bytas. Kan vi ta bort telefoner från hotellrummen och ändå känna att vi ger bra service till den som händelsevis inte har egen mobil?

Vi har nu ändå kommit till beslutet att bra hotell ska ha telefoner i rummen. Man ska kunna enkelt ringa receptionen eller få ett inkommande samtal kopplat till rummet. Och mobiler kan ju krångla ibland. Alltså byter vi nu till en modern växel och den ger oss också köfunktion och svarsmeddelande i receptionen, vilket vi har behov av.

Vi lever nu i en tid då all teknik inom kommunikation smälter samman till en otroligt mångsidig apparat med kamera, dator, telefon, tv, musikspelare och alla möjliga "appar" i samma enhet. Dessa smarta mobiler är fantastiskt mångsidiga och roliga leksaker, men de kan ladda ur eller förlora kontakt med nätet och då är en gammal hederlig trådansluten telefon en fast punkt i tillvaron.

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar