torsdag 14 april 2011

Spextips

Redan idag torsdag kommer evenemangstips för den som söker nöje till helgen. Mannen från rymden, Tomas di Leva, gör två konserter i Uppsala och den första är redan imorgon fredag på Katalin. Di Leva har en profil som skiljer sig från det mesta bland svenska musiker och hans låtar har blivit omtyckta. Kanske inte någon stor sångare, men han brukar inte ha svårt att få publiken med i allsång i de kända låtarna.

Ska vi fortsätta med kulturtips kan det vara på sin plats att påminna om alla de studentspex som kommer och går särskilt nu på våren. Norrlands nation t ex fick goda recentioner i dagens UNT för sitt nya spex. Man bör komma ihåg att amatörteater kan vara minst lika givande som den etablerade teatern, särskilt när det dyker upp talanger som är helt oväntade på amatörnivå.

Den som inte har turen att bo i kunskapens och kulturens högborg rekommenderas att ta in på ett centralt och trivsamt hotell, kanske Akademihotellet skulle passa - därifrån går man till Norrlands nation på 7 minuter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar