fredag 1 april 2011

Satsning på välbefinnande

Utvecklingen i hotellnäringen de senaste tio åren har varit tydlig när det gäller satsningen på måbra-aktiviteter. Pooler, jacuzzi på rummet, massage och lerinpackningar är starkt efterfrågade av jäktade gäster som vill kunna koppla av och njuta.

Vår vision av det nya badlandskapet
Vi på Akademihotellet har hittills bara kunnat erbjuda bastu till våra gäster. Visserligen är det uppskattat av en del, men om vi ska hävda oss på marknaden krävs nog mer än så. Vi har därför tagit beslut och fått byggnadslov på en tillbyggnad på hotellet och projektet ska starta redan idag 1 april.

Det blir en glaskupol som kommer att höja sig elegant över våra historiska omgivningar och bli ett nytt spännande landmärke i Uppsala. I detta stora ljusa rum kommer en stor pool och flera jacuzzibad att inrymmas, omgivna och inramade av stora tropiska växter som ger skugga. Vi kommer också att skapa en isbar efter förebild från Jukkasjärvi där bland annat vår specialdrink April fool kommer att serveras. Vi räknar med att vi med den här satsningen tar täten bland uppsalahotellen som vill erbjuda moderna och gästanpassade spa-tjänster.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar