onsdag 15 december 2010

Juluppehåll snart

Fyrisån håller på att frysa till och snart åker vi skridsko på Mälaren. Kylan håller i sig och en kall, vit jul närmar sig. Man kan bara glädja sig åt att det är vackert med allt det vita och tänka att kylan är mycket bättre än snöblask. Det här blir en vinter att berätta för barnbarnen om.

Akademihotellet håller värmen och utsikten mot domkyrkan är strålande i det klara vädret. Nästa vecka, den 22 december, stänger vi för ett par veckor och öppnar igen den 6 januari 2011. Däremellan ska vi ha fullt i hotellet av innebandyspelare som spelar Storvretacupen 27-29 december. Ett av årets största event i Uppsala och inte särskilt mycket känt bland folk i allmänhet. Över 10 tusen spelare var det förra året. De sprider sig i stans alla idrottshallar och de flesta sover nog i klassrum.

Sen får vi lite ledigt några dagar då vi förbereder oss för det nya året. Då har vi våra sju nyrenoverade rum klara och det är dags att börja fundera på nästa renovering. Vi ska också lägga ny matta i serveringen under juluppehållet. Ett hotell ska alltid hållas efter för att ge en jämn och bra standard till gästerna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar