torsdag 19 maj 2011

Starten på dagen

Att i lugn och ro få sitta ner i frukostmatsalen, kanske med en dagstidning för att njuta sitt morgonkaffe är viktigt för Akademihotellets gäster. Det kan man se i utvärderingar och kommentarer som vi får från avresta gäster. Lugn sömn i en skön säng och god frukost är centralt för oss, eftersom vi vet att just det är viktigt för våra gäster. Viktigare än en minibar på rummet - som vi inte har - eller betal-TV-kanaler som vi inte heller har (vi har 8 utvalda kanaler).

Vår husfru Susanne sätter en ära i att duka frukosten så att det ser riktigt lockande ut med färsk frukt och bär, olika sorters flingor och mysli, färskt bröd av olika slag och ett antal fräscha pålägg. Vi är ju ett ganska litet hotell så det blir inte storslaget som på de stora affärshotellen, men vi vet att den buffé vi serverar är mycket uppskattad och många gäster blir positivt överraskade. Vi är ju ändå på en trestjärnig nivå.

Den avkopplande stunden vid frukosten ska vara starten på en bra dag så det är viktigt att man tar sig tid med den innan arbetet börjar. Och vi är alltid tacksamma för att få synpunkter och kommentarer på vår frukost från gästerna, det är så vi kan bli ännu bättre.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar