torsdag 27 januari 2011

Konferens i centrala Uppsala

Dagens inlägg består av reklam. För oss själva. Vi har etablerat oss som ett välbesökt mellanklasshotell med bästa läget i Uppsala för många besökare, både svenska och utländska. Många av dem kommer hit gång på gång inte bara för läget, utan för att vi har god frukost, trevlig personal, sköna sängar och vacker utsikt.

Säkert vet nog inte en del av dem att vi också har konferensservice för grupper upp till ca trettio personer. Vi marknadsför ju mest hotelltjänsten. Våra fem kurslokaler i olika storlekar lämpar sig alldeles utmärkt för möten, kurser och konferenser där man vill ha tillgång till presentationsutrustning - alla lokaler har dataprojektor - och samtidigt ett bekvämt centralt läge med egna parkeringsplatser.

Vi har många konferenskunder från Svenska kyrkan, Universitetet, Akademiska sjukhuset och andra företag och organisationer i grannskapet, men även andra är välkomna. Mitt i veckorna är beläggningen som störst och således minst i anslutning till helgerna. Vi serverar konferenskaffe med frukt och godis samt till den som önskar också lunch.

Nu får det vara nog med reklam - nästa inlägg kommer att vara helt neutralt i det avseendet. Man vill ju inte skrämma bort sina läsare med tråkiga utläggningar om hur bra Akademihotellet är. Även om det är sant...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar