onsdag 27 oktober 2010

Planering

Akademihotellet har en bakgård som egentligen blivit vår framsida. Det är en grusad plan och man kan köra in med bilar för att komma till våra parkeringsplatser vid den gamla röda ladan bredvid hotellet. Med tiden har marken sjunkit lite närmast huset och nu är det dags att rätta till det.

Torsdag 27 och fredag 28 kommer vi inte att kunna ha parkerade bilar på gården, eftersom ett företag med lastbil och traktor kommer att skrapa, planera lutning och fylla med nytt grus. Meningen är att vi ska få en hårdare yta som passar bättre även för cyklar och rullstolar.

Under de här två dagarna måste alltså våra gäster uttnyttja de sex platser vi har vid Odinslund och om de inte räcker finns det platser på omgivande gator och vid Heliga Trefaldigetskyrkan. Platserna vid Odinslund är lätta att hitta om man tar sikte vårt grannhotell Villa Anna - det gamla fina huset i riktning mot Domkyrkan. På Villa Anna kan man också bo, men vi på Akademihotellet anser att vi ger mer för pengarna. Dessutom kan man ju få ett rum med utsikt över Villa Anna och det är vi ensamma om.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar