fredag 10 juni 2011

Squares i Botan

Lite annorlunda fotokonst finns att beskåda i Botaniska Trädgårdens orangeri för den som vill se något nytt. Jag var där igår på vernissagen då bildkonstnären själv, Stewen Quigley, öppnade sin utställning Squares. Varje tavla - ramlösa canvaspannåer - är en kvadratmeter och det finns massor.

Då kan man också ha en picnic i parken om man tänkt sig för och köpt med lite take away - eller hämtmat som vi sa förr i tiden. Nu när dagar och kvällar är varma är skuggan i en park rätta stället för att njuta. Och som de flesta känner till vid det här laget är det lämpligt att bo på Akademihotellet om man vill ha nära till allt Uppsala har att erbjuda.

Man kanske tycker om konserter utomhus? Då rekommenderar jag Flustrets nya utescen vid Fyrisån ikväll kl 21.00. Där kan man höra Eric Gadd och det är fina grejer om man gillar lite funk och soul. Bäst att vara där i tid, det blir säkert mycket folk en fin försommarkväll. Där kan man också beskåda alla högstadieelever som firar i Stadsparken intill, även om det kanske inte alltid är så roligt att se.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar