torsdag 14 oktober 2010

Underhållande

Alla verksamheter måste underhållas på olika sätt. I hotellbranschen är det lite speciella förutsättningar eftersom man nästan aldrig stänger utan måste hitta lösningar för att genomföra underhåll under pågående verksamhet.

Vi på Akademihotellet försöker att hålla lokaler och inredning i skick genom att löpande genomföra mindre renoveringar, byte av möbler mm. I förra veckan lade vi ny linoleum i gästköket på plan 3 och i mellandagarna - när vi faktiskt har stängt - ska vi lägga ny matta i serveringen.

Hotellrummen har vi kontinuerligt rustat och i november tar vi sju rum till på andra våningen. Snickare, målare och elektriker har instruktioner att störa så lite som möjligt och absolut inte tidigt på morgonen. Sedan ska vi utrusta rummen med nya möbler för att kunna börja använda dem igen vid jultid.

Vi ska se till att våra gäster störs så lite som möjligt av det här och vi räknar med att de nyrustade rummen kommer att uppskattas av både nya och gamla gäster. Vi kommer att fortsätta med panel på väggarna, mycket trä i möblerna och lugna färger.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar