måndag 4 juni 2012

Ett lyft för hotellet

Om inte min natur vore av den gammaldags blygsamma sorten skulle jag nu direkt berätta att vi på den kända turistsajten Tripadvisor ligger först bland de 17 hotell i Uppsala som rankats. Det innebär inte att vi är störst, har de största rummen, längsta frukostbuffén, tjusigaste relaxen eller något liknande. Det beror på att vi fått de bästa recensionerna från våra gäster.

Men som sagt, min blygsamhet förbjuder sådana utvikningar och därför övergår vi till ett mer jordnära ämne. Vårt hissbygge ska starta vid midsommar. Det kommer att innebära en del störningar för våra gäster - särskilt de som anländer i egen bil eller taxi. Normalt tar man sig in i hotellet från vår gårdsentré som ligger bra till för närheten till våra p-platser och där taxibilar kan stanna utan att störa trafiken.

Under byggtiden kommer det att vara stängt där och man måste ta sig runt huset och använda dörren från Övre Slottsgatan. När man väl checkat in kan man använda den låsta sidoentrén vid vår lastkaj om man vill ta sig till gården mot parken.

Hissen kommer att bli ett lyft för hotellet, särskilt alla gäster som burit sitt tunga bagage uppför trapporna till fjärde våningen kommer att uppskatta den. Och vår tvättfirma Roslagstvätt som varit tålmodiga och släpat säckar i trapporna. Vi ser fram emot november då allt är klart och vi kan inviga hissen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar