fredag 24 september 2010

Hedestad

Evenemangschefen på Uppsala Tourism, Ulrika Nisser, skriver i sin blogg att det är dags att kapitalisera kommunens investering i arrangemangen kring det amerikanska filmteamet som nu besöker Uppsala.

"The girl with the Dragon tattoo" kräver avstängningar av gator, omläggning av busstrafik, diverse byten av skyltar och en hel del annat som kostar kommunen en del. Allt för att återskapa det påhittade Hedestad på 60-talet. Kapitalisering lär i det här sammanhanget betyda att vi i besöksnäringen ska tjäna pengar på uppmärksamheten.

Vi på Akademihotellet tänker vara först med att bjuda in till staden som snart är berömd i hela världen för att den var kuliss i några viktiga tillbakablickar i filmen - kanske blir det någon minuts speltid, men det räcker! Och våra hotellgäster har turen att Drottninggatan där allt ska hända nu i helgen ligger bara fem minuters promenad nerför backen. I en tidigare blogg erbjöd jag Daniel Craig fritt boende och vi hoppas att han läst det och dyker upp för att utnyttja erbjudandet. Då kanske vi blir riktigt kända....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar