fredag 26 augusti 2011

Rock i helgen

Sista augustihelgen kommer att bjuda på sol och värme i Uppsala. Två utomhuskonserter arrangeras av Katalin, musikrestaurangen vid stationen. Den första blir ikväll och det är Jerry Williams som kommer att rocka som bara han kan. En gammal rockentusiast som alltid är bra på scen.

Nästa konsert blir i morgon lördag och då är det Bo Kaspers orkester som spelar. Feelgood-musik båda kvällarna alltså och sensommarvärmen gör att man kan misstänka att det blir slutsålt.
Som vanligt vill jag föreslå dem som kommer utifrån att stanna någon natt på ett centralt beläget trivsamt hotell med rimliga priser t ex Akademihotellet som är min personliga favorit.

Vill man spendera lite mer och tycker att bara det bästa är gott nog kanske våra grannar Villa Anna passar bäst, men ännu bättre är att bo på Akademihotellet och ha pengar kvar till en finare middag på Villa Annas uteservering vid Odinslund. Om vi ska fortsätta med att ge våra grannar gratisreklam kan jag också tipsa om puben Williams runt hörnet som numer också har en uteservering mot Odinslund.

Upplagt för en skön helg alltså och mycket annat än de nämnda konserterna kommer att hända på stan. Det är ju ankomstvecka som jag skrivit om tidigare och man kan roa sig med att titta på de upptåg och lekar som man hittar på åt alla nya studenter i stan. Trevlig helg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar