fredag 28 oktober 2011

Budgettider

Jag jobbar just nu intensivt med budget för 2012 och har lite glest mellan bloggarna. Nya satsningar som vi planerar att genomföra är byte av möbler i ett antal hotellrum, ny server för vårt bokningssystem och - om fastighetsägaren blir enig med oss - en hiss.

Viktigast av dessa är nog hissen. Vårt hus byggdes 1930 och då fanns inte samma krav på hissar som idag. När man nu ska planera in en hiss i befintliga utrymmen är det troligen nödvändigt att den byggs utvändigt, som ett torn mot gårdssidan som ansluter till våra balkonger. På balkongerna brukar rökande gäster stå och njuta av utsikten, men de får flytta till de två balkonger som inte berörs.

Om det finns gäster som har andra ideer om förändringar som ska planeras in i budget är jag mycket tacksam för att få förslag. Skicka en epost eller skriv här. Det är ju våra gäster som vet bäst vad som behöver utvecklas och förbättras.

Fredag betyder evenemangstips, det kommer här:

Musikrestaurangen Katalin har en höjdare ikväll, åtminstone för oss som minns Wilmer X. Nisse Hellberg spelar ikväll och jag vet att han fortfarande har spelglädjen i behåll - jag hörde honom i Borlänge i somras. Vill man ha lite tyngre kultur kan Staffan Westerbergs "Lagom nära döden" passa bra, han lär ju ha förstört en hel generation. Stadsteatern lördag.

Bondens marknad vid Resecentrum i eftermiddag rekommenderas som vanligt, där finns trivsamma bönder som säljer rejäla produkter. Trevlig helg tillönskas.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar