torsdag 10 maj 2012

Mer reklam för grannar

I min serie "Reklam för grannar och konkurrenter" kommer nu ett kort inlägg om puben runt hörnet. Gäster på Akademihotellet kanske inte alltid hinner upptäcka att Williams Pub finns där eftersom den inte syns från vår entré och parkering. Den ligger alltså runt hörnet, på Åsgränd (där Pelle och Maja bor) och kan vara väl värd ett besök om man tycker om ett glas öl och något välkryddat att äta. De har stort sortiment att välja ur för den som är intresserad av annorlunda ölsorter.

Våra gäster har 15% rabatt och priserna är inte höga, så det är ett utmärkt budgetalternativ. Bobby som är landlord på stället byggde förra sommaren en liten uteservering inne på gården som borde kunna vara dags att ta i bruk efter vintern nu. Kvällarna blir skönare och man kan avnjuta koltrastens sång som ju är ett billigt nöje. Vill man dessutom motionera lite lagom kan ett parti boule nere i parken vara ett alternativ.

Vi brukar framhålla att läget är vår viktigaste fördel och nog kan väl alla hålla med om att det är skönt med närhet till alla möjliga alternativ för den som vill ha en skön stund med god mat och dryck på kvällen. Vill man stanna på rummet kan man köpa öl&vin i vår reception, men då får man nöja sig med ett enklare urval. Vi vill ju inte motarbeta våra hårt arbetande grannar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar