torsdag 29 december 2011

2012

Snart kommer det nya året, det år då vi på Akademihotellet äntligen ska få en efterlängtad hiss. Om allt går enligt planerna blir det byggstart i sommar och klart i november. Stökigt blir det förstås under den tiden, men desto bättre när det är klart.

Vårt hus är byggt 1930 och då fanns inget krav på hissar i ett hus på fyra våningar. Nu har man lite annan syn på tillgänglighet och bekvämlighet, så vi ser verkligen fram emot den här standardhöjningen. Våra hotellgäster är tåliga och klagar sällan på att de får ta trapporna, men har man stor packning vill man nog hellre åka hiss.

Vi ska också byta ut lite möbler i rummen på plan tre för att hålla en jämn standard i våra rum. Ett hotellrum ska ge hemkänsla och kännas trivsamt samtidigt som det ska vara tåliga material och städvänligt. Våra gäster får gärna ge oss förslag på vad som ska finnas i rummen. Själv besökte jag nyligen ett fint hotell i Stockholm som hade en mycket fin kaffebryggare i rummet. Tyvärr fanns ingen bruksanvisning och vi lyckades inte hitta något sätt att få in kaffepatronen i den, så den extrautrustningen hade vi inte glädje av. På Akademihotellet har man istället fri tillgång till kaffemaskinen i serveringen - det tycker vi är bättre service.

Vi önskar Gott Nytt År och välkommen efter 5 januari när vi öppnar efter uppehållet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar