fredag 5 april 2013

Våren kommer - snart.

Det stora samtalsämnet, förutom krisen på Koreahalvön, är just nu hur länge vi ska behöva vänta på vårvärmen. Uppsala är soligt och vackert, några småblommor har tagit sig upp, men nätterna är kalla och snön finns kvar.

Så mycket viktigare då att vi får värmande upplevelser som motverkar kylan. Igår avnjöt jag föreställningen Knitting Peace med Cirkus Cirkör på Stadsteatern i Uppsala. Om man, som jag, är svag för nyskapande konst inom cirkus och performance bör man inte missa det här. En mycket drömlik och suveränt skickligt genomförd föreställning.

De som inte har sett den har tur för det är föreställningar både idag fredag, lördag och söndag. Boka på Uppsala Stadsteater innan det är försent. Där finns också andra föreställningar att välja på av den mer traditionella sorten.

Här på Akademihotellet gläds vi fortfarande åt vår nya hiss och ingen minns nu hur tröttsamt det var i höstas med byggarbetare överallt. Vi har också just fått färdig en liten lägenhet i källarplanet som vi börjat sälja. Den är på ca 45 kvm och har eget kök och badrum samt dubbelsäng, soffa och 42 tums tv. Den kommer att bli populär tror vi.

För den som söker andra tips på evenemang i helgen rekommenderas Destination Uppsala som har en ny websida med diverse info.

Trevlig helg tillönskas!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar