torsdag 19 januari 2012

Ut med julen

Jag fick just ett påpekande av husfrun Susanne om att hon har slängt ut granen, plockat bort adventsstakarna, kulorna i fönstren och allt det andra som hör julen till. Och jag har inte ens nämnt det i bloggen. Nu har vi istället blommor och lite ljusstakar här och där till i slutet av november då det är dags igen. Livets kretslopp.

Jag kan också passa på och nämna att vi ofta får beröm för den goda och rikliga frukosten som Susanne är ansvarig för. När man bor på hotell ska man ha en god frukost med färskt bröd och mycket att välja på. Bland de trestjärniga hotellen i Uppsala har vi en frukostbuffé som slår det mesta. Skrivet i all blygsamhet. Hon brukar t o m ha croissanter som inte alls är nyttiga, men ack så goda.

Jag förbereder just nu ett direktutskick till kunder i Uppsala som söker konferenslokaler. Vi har fem lokaler att erbjuda med bästa läget i stan. Grupper upp till cirka trettio personer kan vi ta emot och vi har teknisk utrustning och internet i alla lokaler.
Kaffe, lunch, frukt och godis får man självklart. Man ska njuta av något gott även om man inte får frukostbuffén och lite choklad och frukt ger som alla vet både yin och yang.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar