onsdag 21 november 2012

Uppsalas hotell

Vi som driver hotell i Uppsala har det ganska bra på många sätt. Här finns cirka tjugo hotell av olika storlek, på olika platser i staden och med olika prisnivå. Med andra ord något som passar alla. Vi på Akademihotellet tillhör de mindre med våra trettioåtta rum, men vi tillhör toppen när det gäller gästernas recensioner.

Att jag menar att vi har det bra i Uppsala beror på att svängningarna i konjunkturer som påverkar företagens resande och inflödet av turister inte märks lika mycket i en universitetsstad som på mindre orter med mer industri. Därför har vi ganska små variationer mellan åren i beläggning på hotellen och det är mest säsongsvariationer som märks. Just nu är det högsäsong, men efter Lucia brukar det snabbt gå ner och under helgerna brukar vi ha stängt - det är för liten efterfrågan.

För tillfället har vi en kampanj på Facebook för att få lite mer "likes" och locka nya kunder till den period med låg beläggning som vi vet ligger framför oss. Passa på och klicka på "Gilla" och få lite rabatt på en hotellnatt nu, det finns mycket roligt man kan göra i Uppsalas nöjesutbud för att muntra upp sig i novembermörkret.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar