fredag 14 oktober 2011

Håkan hålls på halster hela helgen

Nyhetsflödet denna vecka har dominerats totalt av frågan om Håkan Juholts trovärdighet efter avslöjandet om hyresbidrag. Än sitter han kvar och igår ställde han upp i radiointervju hos Lotta Bromé. Man kan tänka sig att det skulle vara svårt att förklara för en italienare vad det här handlar om. När man är van vid Berlusconi.

Lokalt kan jag informera om att Uppsala snart har ett nytt hotell - Radisson Blu - med centralt läge vid Resecentrum. De öppnar med 185 rum i Maj 2012, men redan nu är de ganska färdiga med både byggnad och inredning. Vårt moderbolag UAF äger byggnaden och vi önskar naturligtvis våra nya kollegor all lycka. Vi är lite kaxiga på Akademihotellet och tror inte att de kommer att locka våra kunder i någon större utsträckning.

Helgen är nära och evenemangstips kommer här. Uppsala Internationella Gitarrfestival pågår för fullt, jag besökte själv en konsert i B-hallen i vårt konserthus igår kväll. Tre gitarrister med mycket fint samspel och mycket bra ljud i den fina akustiken. Fler konserter kommer i helgen, tips finns på det lokala annonsforumet Uppsala.com.

Vädret ser ut att bli fint och idag är det Bondens marknad på planen framför stationen. Trevlig helg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar